Miből készülhet a péniszgyűrű?

Amikor az a kérdés, hogy miből, milyen anyagból készülhet a péniszgyűrű, akkor érdemes 2 nagyobb csoportra bontani a témát.

  • rugalmas anyagból készült péniszgyűrű
  • merev anyagból készült péniszgyűrű

Tartalom:

Rugalmas péniszgyűrűk

A rugalmas péniszgyűrűk többnyire gumiból, szilikonból vagy valami ezekhez nagyon hasonló, rugalmas anyagból készülnek.

Előnyük, hogy a használatuk nagyon egyszerű, általában olcsók és nagyon sokféle, fajta, méretű, formájú, vastagságú van belőlük. Szóval óriási ezekből a választék.

Áttetsző nyújtható szilikon péniszgyűrű szett
Áttetsző nyújtható szilikon péniszgyűrű szett

Hátrányuk gyakorlatilag nincs, talán annyi hogy nem örök élet plusz 1 nap a tartósságuk, nyilván egy idő után elöregszenek és cserélni kell őket. De mivel annyira baráti az áruk, így ez nem igazán jelenthet problémát.

Kezdőknek, a péniszgyűrűvel most kísérletezőknek mindenképpen ezeket a rugalmas példányokat ajánlanánk.

Hornyos erekciógyűrűk
Hornyos erekciógyűrűk

Merev péniszgyűrűk

A merev péniszgyűrűk szinte mindig valamilyen fémből vagy fém ötvözetből készülnek. Leggyakoribb a rozsdamentes acél, orvosi acél.

Fém péniszgyűrű szett - 5 darabos
Fém péniszgyűrű szett - 5 darabos

Találkoztunk már alumínium ill. réz gyűrűkkel is, belefutottunk fából készült péniszgyűrűbe is de ezek meglehetősen ritkák, inkább érdekesek mint sem hasznosak.

A fém péniszgyűrűk legnagyobb előnye a tartósság és ha lehet ilyet mondani - talán egy fokkal elegánsabbak, jobban mutatnak a hímvesszőn is.

Ha használatukat inkább a már rutinosabbnak ajánljuk, mivel a levétel (főleg ha nem kinyithatóak, kicsatolhatóak) trükkös is lehet. De erről írtunk bővebben a “péniszgyűrű használata” oldalon is.

Fém péniszgyűrű szett - 5 darabos
Fém péniszgyűrű szettben biztos benne van a megfelelő méret

Bőr péniszgyűrűk - amit egyikhez sem lehet sorolni

Ezeket igazából egyikhez sem illetve mindkettőhöz is lehetne sorolni. A bőrből készült farokgyűrűk ugye nem teljesen merevek abban az értelemben, mint például fém társaik, de nem is nyúlnak semmennyire. Szinte mindig valamilyen csatos / kapcsos verzióban kaphatóak és fixen, nyúlás nélkül végzik dolgukat.

Előnyük a “melegségük”, hiszen a bőrnek hála természetesebb érzést biztosítanak mint a fém gyűrűk és felvétel ill. levétel is kimodottan gyorsan és flottul zajlik. A tisztítására persze oda kell figyelni egy fokkal jobban, mint a szilikon és fém gyűrűk esetében, de nem vészes.

Szóval a bőrből készült farokgyűrűket is bátran lehet ajánlani.