Péniszgyűrű vélemények és tapasztalatok

Ezeket a véleményeket és tapasztalatokat olyan felhasználók írták, akik már vásároltak ilyen terméket és megosztották a neten értékeléseiket másokkal is.

Vélemény (pár):

“Először próbáltunk ki péniszgyűrűt a barátnőmmel és még csak most ismerkedünk vele, de eddig tetszik mindkettőnknek! A farkam sokkal nagyobb és eresebb, keményebb lett tőle ami a barátnőmet is nagyon felizgatja.”

Vélemény (férfi):

“Hosszabb ideig tart az erekcióm és nagyobbat élvezek a végén, örömtelibb lett az együttlétünk.”

Egy Black Velvet farokgyűrűt vásárló véleménye:

Az alábbi véleményt egy “Black Velvet - vastagfalú péniszgyűrű” kapcsán hagyták értékelésként:

“A szilikongyűrűvel ellentétben ez ez csak nagyon kicsit tágul és így jobban tartja az erekciót”

Vélemény (férfi):

“elsőre egy nagyon szűk gyűrűt választottam mert azt gondoltam hogy az majd jobban tartja az erekciómat. De tévedtem és kellemetlen volt a használata, meg kellett néztem a táblázatot és utána már a megfelelő méretűt választottam ki. Ez is jól tart és igazán élvezetes használata. Most tervezem hogy egy másikat is veszek ami a heréket is körbe öleli.”

Vélemény (barátnő / nő):

“A barátom farka kicsit vastagabb az átlagnál és ezért ezt a szuper nyúlékony és rugalmas szlikon gyűrűt választottuk. Így is könnyen fel tudta helyezni a farkára, egyáltalán nem okozott bárminemű nehézséget. Számomra pedig olyan volt vele a szex mintha egy teljesen új férfi lett volna bennem! A barátom is sokkal hevesebb volt közben, éreztem hogy őt is nagyon izgatja az új játékszer.”

Péniszgyűrűk pároknak és egyedülállóknak is
Mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt

Vélemény (férfi):

“Hűűűűha, ez nagyon jó! Még soha nem használtam ilyen gyűrűt és le vagyok nyűgözve! Volt már korábban egy olyan amit a herék mögött kellett összecsatolni, de ez a mostani dupla gyűrű teljesen más érzés! Fent egy kicsit vastagabb és jobban tartja a péniszemet, lent meg kicsit vékonyabb és ez is körbefogja a heréimet. Egyeltalán nem kellemetlen, szuper jó érzés maszturbálás közben.”

Vélemény (férfi):

“Volt már korábban többfajta szilikon gyűrűm is, de most egy fémet akartam. Pontosan tudom hogy mi jó nekem, hogy kell feltenni és izgat a fém hűvössége az elején illetve hogy keményebbnek, határozottabbnak érzem a merevedésemet is.”

Vélemény (feleség / nő):

“Nagyon nagyon szkeptikus voltam az elején … a férjem már egy ideje ki akarta próbálni … az orvosa alacsony tesztoszteron szintet állapított meg és ő javasolta hogy próbáljuk ki. Meglepően jól nyúlik sokkal könnyebb felhelyezni mint amire gondoltunk. Segíti a merevedés megtartását és egyelőre nagyon jó tapasztalatunk van a használatával.”

Vélemény (pár):

“soha nem vásároltunk semmit korábban erotikus sokban de végül rávettem magamat és azt mondtam hogy próbáljuk meg. Nem gondoltam volna hogy ilyen típus vagyok, szerintem nincs is rá szükségem de hajtott a kíváncsiság. Biztosan benne van az újdonság varázsa is de szinte a rabjává váltunk a párommal és minden szeretkezéskor használjuk. Sikerült elsőre megfelelően rugalmasat választani amely csak fokozza az élményt! Át kell értékelnem a korábbi véleményemet és valószínűleg a jövőben még további játékszereket fogunk vásárolni mert ha ez a kis gyűrű ekkora hatással volt az életünkre, vajon jó impulzust kapunk pl. egy vibrátortól??”

Vélemény (férfi):

“ez az egyik legjobb péniszgyűrű amit valaha vettem pedig volt már előtte több és amit kipróbáltam. Volt amelyik elkezdett hámlani persze utólag kiderült hogy valszeg én is hibás voltam benne mert nem figyeltem ilyen síkosítóval használom. Volt amelyik nagyon szűk volt, ott a méretre nem figyeltem de ezekből tanul az ember. Volt egy olyan amit a herezacskóhoz kellett tenni, kapcsos volt de nekem inkább az tetszik amit a péniszre kell feltenni és merevebb, ott jobban izgat. Köszönöm a türelmet és a sok segítséget amit a bolt ügyfélszolgálatától kaptam.”

Vélemény (férfi):

“tudom nagyon gyorsan megjött a csomag benne a kis dobozka és benne a gyűrű. Nagyon ízléses volt a csomagolása és volt mellette egy jótállási jegy is amit nem teljesen értek, hiszen nem úgy tűnik mint ami nagyon gyorsan el tudna romlani :D persze eszem ágában sincs visszaküldeni, nagyon elégedett vagyok vele!!”

téma: péniszgyűrű vélemények / péniszgyűrű tapasztalatok

Péniszgyűrűk pároknak és egyedülállóknak is
Mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt

Nézz szét az Amina Webáruházban