Mire jó a péniszgyűrű?

Ha nagyon röviden érdekel: segít megtartani és egyben fokozni is is merevedésedet, extra izgalommal jár a használata és amit kevesebben tudnak, magömlést késleltető hatása is van.

Tartalom:

Péniszgyűrűt jellemzően ezért vásárolnak a férfiak:

Megtartsa és növelje az erekciót

Amikor valamilyen merevédi zavar van a háttérben és ehhez kell némi segítség, hogy az erekció hosszabb, erősebb, erőteljesebb legyen. Az erekciós zavarral sokan küzdenek és egy pár ezer forintos kis erotikus eszköz nagyon jó szolgálatot tud tenni e téren.

Késleltesse ez ejakulációt

Értelemszerűen a hoszabb, jobban kitartott erekció eredményeképpen az ejakuláció is később következik be, főleg ha szándékosan nyújtod is az odáig vezető utat. Így a korai magömlésre is megoldást nyújthat, érdemes és ajánlott is kipróbálni, kísérletezni vele ilyen esetben.

Extra erotikus izgalmat nyújtson

Egyszerűen csak a péniszgyűrű által elérhető új ingerekre, új izgalmakra, változatosságra vágynak (Milyen érzés viselni? - link). A gyűrű segítségével extra izgalom, új érzés vihető a szeretkezésbe (vagy az önkielégítésbe), feldobja a nem csak az orgazmushoz vehető időszakot de maga a csúcspont is lehet újfajta érzés.

A hölgy számára is lehet extra vizuális inger az erektáltabb, merevebb, eresebb hímvessző látványa és persze a behatolás során is érezni fogja a különbséget.

Hosszabb ideig tartó merevedést okoz

A fentiekből következik, hogy a péniszgyűrű segítségével egyszerűbb a hosszabb ideig tartó erekció fenntartása. Ez főleg azon férfiak számára lehet segítség, akik mondjuk túl korán mennek el vagy akiknek gyorsabban lankad a szokásosnál.

Tantus Super Soft fekete péniszgyűrű
A népszerű Tantus Super Soft fekete péniszgyűrű

A péniszgyűrű hatása

A péniszgyűrű hatására a beáramló vér nehezebb távozik, hosszabb és erőteljesebb erekciót tesz lehetővé. A hímvessző erektált állapotba kerül, megduzzad és a szokásosnál is keményebb, feszesebb lesz.

Milyen érzés viselni?

Az érzés ahhoz hasonló, mint amikor az ujjadra egy zsinórt tekersz (de azért nem elszorítva azt annyira, hogy már fájjon). Az ujjad ilyenkor kicsit megdagadhat a vérbőségtől, pirosabb és érzékenyebb lesz. Sőt akár picit bizsereghet is, teljesen más érzés lesz vele megfogni bármit illetve ezt az ujjadat megérinteni is.

Mindenképpen egy különleges érzés lesz a már ismert és szokásos erekciós érzethez képest, érdemes kipróbálnod ha még nem volt benne részed!

Használható óvszerrel egyidejűleg?

Ez a kérdés is fel szokott merülni és örömmel mondhatom, hogy semmiféle hatással nincs egyik a másikra. Szóval természetesen lehet egyszerre használni óvszert és péniszgyűrűt. Talán egy apró tanácsot érdemes megfogadni ilyen esetben: először tedd fel a péniszgyűrűt, majd utána a már merev hímtagra tedd fel az óvszert.

Síkosító használata

A péniszgyűrűk többsége szilikonos (gumi), úgyhogy ezekhez inkább a vízbázisú síkosító az ajánlott. Az olajos síkosítók kárt tesznek a szilikonban, úgyhogy ezek használatát mellőzd. Egyébként a vízbázisú síkosítóknak semmiféle hátránya nincs (sőt, inkább több az előnye), szóval úgy általában is ezeket használatát javasolnám.

Arra figyelj csak, hogy ha bőségesen használtad a síkosítót és a farokgyűrű sem a legszorosabb példányok egyike, akkor azért a lecsúszás veszélye némileg növekszik. Általában nem okoz semmiféle gondot, de azért számolj vele és figyelj rá, hogy a farkad tövéig csúsztasd le a gyűrűt (már ha olyan típus persze és nem a herék mögé kerül).

Tantus Super Soft fekete péniszgyűrű
A népszerű Tantus Super Soft fekete péniszgyűrű

Hol kapható ilyen nagy választékban?