Péniszgyűrű használata

Összegyűjtöttem neked az 5 legjobb és leghasznosabb tanácsot a péniszgyűrűk kiválasztásához és használatához!

A péniszgyűrű használata attól függ, hogy milyen típust választottál: hímvesszőre valót vagy olyat, amit a heréket is körbefogja? Vagy rugalmas gyűrűd van? Vibrációs gyűrűről van szó vagy pedig hagyományos gyűrűről? 1 vagy többrészes a gyűrű?

Tartalom:

Persze most valószínűleg azt gondolod, hogy mit lehet ezen ennyit magyarázni: felhúzod feláll a farkad élvezed az erekciót elélvezel leveszed  lemosod  elteszed

… és alapvetően igazad is van, hiszen címszavakban erről van szó. De hadd adjak pár jó tanácsot mások tapasztalatai alapján, amivel még jobb, kényelmesebb és egyszerűbb lesz a használata.

1. tanács (használat előtt)

Először is ha fém gyűrűt használsz, használat előtt tedd egy pohár meleg vízbe, hogy átvegye annak hőmérsékletét. Gondolom nem kell nagyon boncolgatnom, hogy a hideg fém milyen hatással van a erekcióra (bár van aki kimondottan szereti) … A szilikon - gumi gyűrűk esetében erre nincs szükség természetesen, bár használat előtt ezeket sem árt leöblíteni még akkor sem, ha amúgy tisztán raktad el.

2. tanács (síkosító)

A fix vagy legalábbis nagyon merev, nehezen nyúló gyűrűt választottál amit a hímvesszőre kell rárakni, még az erekció előtt helyezd fel azt. Ha megfelelő méretű gyűrűt választottál (így válaszd ki a helyes méretet), akkor a felhelyezés a merevedés után már kissé nehézkes lesz. Ha mégis ez a helyzet, használj egy kis síkosítót és semmiképpen se erőltesd nagyon, ne tegyél kárt magadban.

3. tanács (így tedd fel helyesen)

Ha fix méretű és a heréket is körbefogó farokgyűrűt választottál, akkor a felhelyezése során az alábbi lépéseket kövesd:

  1. csúsztasd át a gyűrűn az egyik herédet
  2. majd csúsztasd át a másik herédet is és igazgasd meg annyira, hogy a gyűrű teljesen a herék tövénél legyen, közvetlen a hímvessző alatt
  3. síkosítsd be a hímvessződet
  4. a már csúszós de még ernyedt hímvessződet óvatosan bújtasd át a farokgyűrűn
  5. igazgasd meg a gyűrűt hogy kényelmes legyen, de gyakorlatilag készen vagy

Az orgazmus után, mikor már vennéd le a gyűrűt, a sorrend legyen fentinek pont a fordítottja. Tehát először húzd ki a gyűrűből a hímtagot, majd jöhet az egyik majd a másik here.

Péniszgyűrű felhelyezése a herék és a pénisz tövére
Péniszgyűrű felhelyezése a herék és a pénisz tövére

Ha a folyamatot inkább videón néznéd meg, akkor érdemes megnézni az xvideos.com - n a "How to put on a cock ring" c. videót, nincs 2 perc az egész.

A rugalmas, szilikon / gumi gyűrűk esetében sok mindent nem kell magyarázni szerintem, hiszen alapvetően 2 megoldás létezik:

1.) a makkodra teszed és mint ha óvszert, szépen legörgeted a hímvessző tövéig. Ha ott leledzik némi fanszőrzet, akkor persze kellemetlen lehet de erre találták fel a borotvát (vagy tűrd csendben :-) )

2.) 2 ujjal finoman széthúzod és felhelyezed a hímvessző tövére.

Rugalmas péniszgyűrű felhelyezése
Rugalmas péniszgyűrű felhelyezése

4. tanács (kezdőként)

A legegyszerűb - főleg kezdőként - ha állítható méretű (heréket is körbeölelő) vagy rugalmas szilikon farokgyűrűt választasz. Ezt felteheted akár az erekció előtt is de ha úgy alakul, egy mozdulattal 1-2 másodperc alatt fent van már meredés után is. Megigazítani könnyű, levenni könnyű, biztosan nem tesz kárt benned (amire egy túlságosan szűk, merev és hosszan fennmaradó gyűrű esetében azért némi esély van) és persze végül de nem utolsó sorban nagyon kényelmes a használata is.

péniszgyűrűk
kezdőknek kimondottan ajánlottak a rugalmas és / vagy állítható típusok

5. tanács (így válassz)

A vastagabb anyagú gyűrű nem feltétlen merevebb és vagy erősebb.

Van olyan kimondottan vastag, de amúgy nagyon rugalmas farokgyűrű, ami a vastagságából adódóan nagyon kényelmes (nem vág) használatot biztosít úgy, hogy közben nem szorít egy idő után kellemetlenül.

Tehát a tanács az, hogy ne ez alapján válassz, a webshopokban a képekre látva ne vonj le elhamarkodott döntést. Mindig olvasd el, hogy mit írnak a termékről, a leírásban általában benne van az is, hogy mennyire nyúlékony a cucc.

Hogy mennyire csalóka lehet a gyűrűket mindössze a a kép alapján megítélni, arra álljon itt pár példa.

Tantus Super Soft - péniszgyűrű (extra rugalmas)

Ez a gyűrű extra rugalmas, a termékoldalán az áll, hogy belső átmérő: 3,3cm, de akár 12,1 cm-re nyújtható! 

Tantus Super Soft péniszgyűrű extra rugalmas
Tantus Super Soft péniszgyűrű extra rugalmas

Black Velvet - vastagfalú péniszgyűrű (alig nyúlik)

Ez a vastagfalú gyűrű nagyon hasonlóan fest az előbbihez, ám tudni kell róla, hogy szinte alig-alig nyúlik. Közel olyan a viselése, mint a fém gyűrűké, csak mindez szilikonból. Remek cucc, nagyon sokan választják!

Black Velvet - vastagfalú péniszgyűrű alig nyúlik
A Black Velvet ami több méretben is kapható, például alig nyúlik!

Áttetsző szilikongyűrű és a Durex Pleasure Ring - áttetsző péniszgyűrű

Ezek (áttetsző szilikongyűrű ill. a Durex Pleasure Ring) gyakorlatilag nagyon hasonló méretűek (belső átmérő 1,5 és 1,6, a külső meg 4,2 és 4,5) és mindkettő űgy néz ki, mintha brutál merevek lennének. Közben meg olyan extra nyúlósak, hogy gyakorlatilag bármilyen méretű péniszre jók lesznek, használatuk kényelmes mivel a vastag falnak köszönhetően nem vágják a szerszámodat.

Extra rugalmas és áttetsző, vastagfalú szilikon péniszgyűrűk
Extra rugalmas és áttetsző, vastagfalú szilikon péniszgyűrűk

 

6. tanács (ha olcsón szeretnéd megúszni)

Ha nem akarsz az elején sokat költeni a péniszgyűrűre, válassz egy egyszerű, szilikonból készült, a hímvesszőre rakható példányt akkor, amikor amúgy is vásárolnál a szexshopban. Így nem lesz extra költséged vele, nem kell egy a gyűrű árához képest drága szállítást fizetned és mivel ezek a termékek viszonylag alacsony áron már elérhetőek (pár ezer forintról van szó), nem igazán beszélhetünk nagy kockázatról sem (ha nem válna be).

7. tanács (ha nem gond a kicsit nagyobb költés)

Ha kicsit több pénzt is rá tudsz szánni az új élményekre és persze eldöntötted, hogy beújítasz egy ilyen péniszgyűrűt, akkor rakj egyből akár 2-3-mat is a kosárba és tegyél mellé egy síkosítót is. A legtöbb ilyen termék annyira olcsó, hogy a szállítási költség a vásárlás egy jelentős részét teszi ki, úgyhogy ha már amúgy is vásárolsz, spórold meg a többszöri kiszállítási díjat.

Persze lesz aki azt mondja, hogy elég elsőre 1 db is, minek kidobni egy “csomó” pénzt erre. És nyilván neki is igaza van, de … elárulom, hogy a végén Te is arra jutsz majd, hogy kb ezek a főbb variációk jöhetnek szóba:

“A” szitu:

megveszed a terméket, sikerült jól választanod, hatásos és élvezetes a használata. Viszont előbb-utóbb kíváncsi leszel arra, hogy mondjuk milyen az amikor nem csak a farkadat öleli körbe, hanem a heréket is. Vagy egyszerűen csak megpróbálnál egy másik fajta vastagságot, más anyagot is. A vége úgyis az lesz, hogy veszel megint egyet mert hacsak nem baltáztad el nagyon az első kiválasztását, akkor úgyis élvezni fogod a használatát.

“B” szitu:

Megveszed a terméket, de rájössz, hogy ez nem az igazi, nem kényelmes vagy csak nem elég hatásos (mert például túl nagyot vettél, nem szorít a kellő mértékben). Ilyenkor megint csak ott leszel, hogy kellene venni egy másikat is. Már persze ha nem adod fel azzal, hogy “ááááh, a péniszgyűrű egy hülyeség” … nem az, hiszen egy végtelen egyszerű kis cuccról van szó ami mindenkinél működik, ha a megtalálja a számára megfelelő kialakítást.

Péniszgyűrű webáruház nagy választékkal