Vibrációs gyűrű

Az erekciógyűrűk alapvető célja ugye az (volt), hogy a férfiúi merevedést javítsa, azt hosszabbá, erőteljesebbé téve. Értelemszerűen ennek köszönhetően ezeket a termékeket elsősorban a férfiak vásárolták, ők voltak az elsődleges célközönség.

Viszont ahogy jöttek ki a gyártók az újabbnál újabb gyűrűkkel illetve ahogy ezeket egyre egyszerűbben és olcsóbban meg lehetett vásárolni, úgy tevődött át a hangsúly a párokra.

Ma már egyáltalán nem meglepő, ha a vásárlás során egy nő vásárol péniszgyűrűt a párjának abból a célból, hogy azt közösen használják az együttlét során. A párok előszeretettel választják a vibrációs gyűrűket, mert ez mindkét félnek extra örömöket biztosít, remek belépő terméktípus a kísérletező szerelmeseknek.

Tartalom:

A vibrációs péniszgyűrű egyrészt betölti hagyományos szerepét a férfi esetében, plusz megfejeli azt egy különleges ingerrel, amit av vibromotor jelent. A pár női tagjának pedig a szeretkezés közbeni extra inger, amit szintén a vibrációs gyűrű biztosít. Behatoláskor minden egyes mozdulatnál nekinyomul a vibrogyűrű a csiklónak és így gyorsabban illetve könnyebben jut a nő is nagyobb orgazmushoz.

Némi kitekintés a témából, de kapcsolódik a vibrációs gyűrűhöz. Tudtad, hogy

  • A nőknek csak kb 28-30% -a éri el az orgazmust szex közben? És ez még a legoptimistább eredmény, mert vannak olyan elemzések is melyek mindössze 15%-ra teszik ezt az arányt.
  • Vagy hogy az orgazmusra képes nőknek (mert igen, sajnos van aki soha nem éli meg az orgazmust) is csak mindössze 1/3-a képes a hüvelyi orgazmusra? A filmekben persze behatolást követően a nők némi csiszatolás után óriási vaginális orgazmust élnek át, csakhogy ilyen a valóságban nincs! A hölgyek túlnyomó többsége kizárólag úgy tud eljutni a csúcsra, ha a klitoriszát (is) ingerlik!

Na és akkor itt vissza is kanyarodhatunk az eredeti témához.

A a fentiekből következik, hogy nem meglepő módon népszerű ez a termék a párok körében! Nem csak a férfiaknak nyújt valami különleges újdonságot vagy ad segítséget az erekció fenntartásában, hanem a nők számára is extra örömöket biztosít.

A vibrációs gyűrű típusai

Ebben a termék típusban túl sok fajtát nem különböztetünk meg, inkább csak a töltésben van különbség:

  1. Elemes vibrációs gyűrűk
  2. Akkus vagy akkumulátoros, tölthető vibrációs gyűrűk

Elemes vibrációs gyűrűk

Korábban szinte kizárólag csak a elemes verziók láttak napvilágot, és ez a kategória ma is elég népszerű hiszen egy egy elem egészen sokáig tart, és elég könnyű pótolni is ezeket. Ráadásul ezek olcsóbbak, mint az akkus társaik, ami megint csak nem egy elhanyagolható előny.

Az elemek többnyire kis gomb elemek, amelyet nagyon sok helyen lehet megvásárolni. Viszont pont emiatt ezek a vibrációs gyűrűk ha lehet ilyet mondani akkor kicsit gyengébbek mint az akkumulátoros társaik.

Többnyire az ilyen gyűrűket mindössze ki és vagy bekapcsolni lehet, a vibráció intenzitása és jellege többnyire nem módosítható.

Tölthető akkus vibrációs gyűrűk

Ezek inkább az utóbbi években törtek be a piacra és a vibrációs gyűrűk között ezek a modernebb, minőségibb, erősebb vagy extra funkciókat tartalmazó gyűrűk. Sokáig tartanak egy-egy töltéssel (általában min. 1,5 - 2 órát bírnak, ami bőven elég) és az összeset lehet USB-ről tölteni.

Vannak közöttük egész komoly példányok is amelyik 10-12 rezgés móddal bírnak és extra erős, nagy teljesítményű motorral. Sőt ezek közé tartoznak azok a gyűrűk is, melyekhez telefonos applikáció is tartozik és bluetooth-on keresztül lehet távvezérelni őket. Ezek közül a legjobbakat itt gyűjtöttük össze.

Mennyibe kerülnek?

Árban elég nagy a szórás. A legolcsóbb példányok olyan 1000 Ft körül vannak és az ár felmehet egészen kb 63.000 Ft-ig (igaz ez már nagyon extra, beépített kamerával szerelt példány). A kategória teteje inkább a 40-45.000 Ft környékén van, annyiért már nagyon szuper, telefonról vezérelhető, extra sokat tudó és prémium minőségű vibrációs péniszgyűrűket lehet kapni.

A legnépszerűbb vibrációs péniszgyűrűk

A legnépszerűbb termékek is árban még elég nagy szórást jelentenek, de ez abból következik hogy nagyon sokan választják ezeket a terméket és igen széles a paletta. Mindegyiknél jelezni fogjuk, hogy a visszajelzések alapján mi a termék legfőbb vonzereje.

B SWISH Bcharmed - vibráló péniszgyűrű (fekete)

rendkívül kedvező árú, még elemekkel (2 db gomb elem) működő vibrációs gyűrű, ami felfelé fordítva aktus közben a csiklót tudja izgatni, lefelé fordítva pedig a heréket és a gátat tudja masszírozni. Öt különböző rezgés mód van rajta és mindegyik egy gombbal vezérelhető. Igényes kivitelezése, elegáns kinézete miatt közkedvelt típus lett.

B SWISH Bcharmed vibráló péniszgyűrű
B SWISH Bcharmed vibráló péniszgyűrű

A Szürke Ötven Árnyalata - vibrogyűrű

ez a vibrogyűrű valószínűleg az ára és a hozzá kapcsolódó film miatt lett sikeres, de egyébként is nagyon jó áron elérhető, minőségi termékről van szó. Elemekkel működik, tökéletesen vízálló, 3,4 cm belső átmérővel rendelkezik és enyhén nyúlik csak. A motor erőteljes, az elemek könnyen cserélhetőek és a használaton kívül a hozzá tartozó szatén szütyőjében tartható.

A szürke 50 árnyalata vibrogyűrű
A szürke 50 árnyalata vibrogyűrű

Taurus - duplamotoros péniszgyűrű (fekete) - ez már egy kicsit komolyabb példány minden tekintetben ahogy arról a kinézete is árulkodik. Hét fokozatban állítható a dupla vibromotor, amihez egy 3 cm átmérőjű és elég rugalmas gyűrű kapcsolódik, úgyhogy ez minden méretre megfelelő lesz. Extra funkció benne hogy a két motor intenzitása akár külön külön is állítható. A csomagban megtalálható 3 db gomb elemmel működtethető.

Taurus duplamotoros péniszgyűrű
Taurus duplamotoros péniszgyűrű

Satisfyer Ring 1 - vízálló, akkus péniszgyűrű (szürkés-kék) - a listában ez az első olyan vibrációs gyűrű, ami már akkumulátorról működtethető. Maximálisan bőrbarát, prémium anyag jellemzi meg kimondottan bársonyos tapintásra. 10 fajta rezgés móddal vezérelhető nagy teljesítményű motorja, csendes működése és különösen nagy csikló izgató része teszi közkedvelt termékké. Ebben az árban (kb 10e) egyébként ez a gyártó számtalan kivitelt is kínál, amit itt meg lehet nézni: Termék keresése: satisfyer akkus vizallo peniszgyuru | Amina Szexshop

Satisfyer Ring 1 akkus vízálló péniszgyűrű
Satisfyer Ring 1 akkus vízálló péniszgyűrű

Satisfyer Mighty One - okos, akkus, vízálló péniszgyűrű (kék) - A Satisfyer gyártó még egy fokkal okosabb és többet tudó vibrációs gyűrűje, ami már telefonos applikációról is vezérelhető. Motorja extra erős, de ugyanakkor rendkívül csendes is. Számtalan stimulációs funkciója van amit érdemes végig próbálgatni.

Satisfyer Mighty One okos akkus vízálló péniszgyűrű pároknak
Satisfyer Mighty One okos akkus vízálló péniszgyűrű pároknak

RO-ZEN dupla gyűrű, análvibrátorral - ezt a terméket azért szeretik különösen a vásárlók, mert erős és több módban is működő vibromotorja kivételesen nem kint, hanem belül - análisan képes a kényeztetésre. Teljesen vízálló, a tetején lévő gomb segítségével pedig könnyen vezérelhető.

RO-ZEN dupla gyűrű análvibrátorral
RO-ZEN dupla gyűrű análvibrátorral

We-Vibe Pivot - akkus, vibráló péniszgyűrű (éjkék) - árkategóriában ugrottunk egyet mert ez már kb. 30 000 Ft-ért kapható. Kimondottan prémium, 100 % orvosi minőségű anyagokból készített vibrációs gyűrű. Előnye hogy rendkívül halkan működése, 10 fajta rezgés módon kényeztet és extra erős, nagy teljesítményű motorja van ami egy töltéssel 2 órán keresztül simán működik. Természetesen ez már telefonról vezérelhető (egy We-Connect alkalmazás segítségevel). A gyűrű nagyon rugalmas, a belső átmérő 2,8 cm.

We-Vibe Pivot akkus vibráló péniszgyűrű
We-Vibe Pivot akkus vibráló péniszgyűrű

A legolcsóbb vibrációs gyűrűk

Egyszeri vibrációs gyűrű - ahogy a neve is mutatja, ezt mindössze egyszeri alkalomra tervezték és mindössze 40 percet bír ki, tölteni vagy elemet cserélni sem lehet benne.

Egyszeri vibrációs gyűrű
Egyszeri és egyszerű. vibrációs gyűrű

Screaming O - egyszeri vibrációs péniszgyűrű - ezt is egyszeri használatra tervezték, nem cserélhetőek benne az elemek.

Screaming O egyszeri vibrációs péniszgyűrű
Screaming O egyszeri vibrációs péniszgyűrű

Durex Intense vibrációs péniszgyűrű - a népszerű gyártó egyik közkedvelt gyűrűje, ezt is egyszeri használatra tervezték. Különlegessége hogy igényesebb kivitel mint az előző kettő és extra rugalmas rajta lévő gyűrű is. Mindössze ki és bekapcsolni lehet.

Durex Intense vibrációs péniszgyűrű
Durex Intense vibrációs péniszgyűrű

Lépünk egy szintet és nézzük meg a következő árban még mindig nagyon nagyon kedvező de már cserélhető elemekkel működő gyűrűket!

Tiszta szilikon péniszgyűrű - áttetsző - már többszöri használatra tervezték, 100 % szilikonból készült és rendkívül rugalmas. A vibromotoros regzőtojás kivehető és az elemek cserélhetőek benne. 2 db kis LR41-es gombelemmel működik.

Áttetsző tiszta szilikon péniszgyűrű
Áttetsző tiszta szilikon péniszgyűrű

SMILE Stayer - vibrációs péniszgyűrű (fekete) - a népszerű gyártó fekete, egyszerű gyűrűje. Az átmérő 3,2 cm, de rendkívül rugalmas szóval biztosan jó lesz a mérete. 2 db gomb elemmel működik, melyek természetesen cserélhetőek. A rezgése nem állítható mindössze egy fokozatban működik, de ebben az ár kategóriában ez a természetes.

SMILE Stayer vibrációs péniszgyűrű
SMILE Stayer vibrációs péniszgyűrű

Különleges vibrációs gyűrű

The Cock Cam - kamerával felszerelt péniszgyűrű (fekete) - de a neve is jelzi hogy mitől különleges ez a farokgyűrű: egy kis 1280 HD mp4 felvételre képes kamera van benne! Az infravörös technológiának köszönhetően még gyenge fényviszonyok között is képes felvételt készíteni az aktusról, amit utána akár közösen is visszanézhettek. Integrált WiFi segítségével a felvett tartalom is könnyedén megosztható. A gyűrű távirányítóható telefon segítségével is.

The Cock Cam kamerával felszerelt péniszgyűrű
The Cock Cam kamerával felszerelt péniszgyűrű

Atom Plus - akkus, dupla-motoros péniszgyűrű (fekete) - kimondottan erőteljes, dupla motoros vibrációs gyűrű, amin egy extra nagy gátstimuláló is van az intenzívebb öröm érdekében. 10 fajta rezgés móddal, beépített akkumulátorával, vízálló borításával kimondottan igényes gyűrűnek számít.

Atom Plus akkus dupla-motoros péniszgyűrű
Atom Plus akkus dupla-motoros péniszgyűrű