Péniszgyűrű házilag

Néha kérdésként fel szokott merülni az ötlet, hogy miért fizessek én a péniszgyűrűért, hiszen van otthon valami erősebb gumi / befőttesgumi / fémkarika / kötél / miegymás, amit szintén használhatnék farokgyűrűként, nem igaz?

Szóval a kérdések e témában, amire választ kapsz a cikkben:

Hogyan és miből készíthetek péniszgyűrűt otthon? Megéri otthon szrórakozni ezzel vagy inkább vegyek gyűrűt egy szexshopban? Milyen hátránya van (ha van) a magad által készítettetnek a vásárolttal szemben? Miből lehet otthon farokgyűrűt készíteni?

Tartalom:

A válasz az, hogy bár technikailag ezek némelyike hellyel-közzel tényleg megfelelő lehet (ne kompromisszumokkal és) 1-2 alkalommal, de számtalan hátránya van a használatuknak és nem véletlen, hogy a erotikus játékszergyártók kínálatában ennyi féle és fajta péniszgyűrű található meg.

Az otthoni készített, DIY (Do It Yourself) farokgyűrűk hátrányai

  • a befőttesgumi vagy más típusú háztartási gumi nem tart rendesen
  • és ezek a gumik bármikor elszakadhatnak, rosszabb esetben becsúszhatnak a vaginába is. Onnan kihalászni pedig azt aktust megszakítva egyáltalán nem mulatságos
  • ezeket az otthoni háztartási gumikat könnyen roncsolhatja is a síkosítószerek egy része (és megint ott tartunk, hogy aktus / akció közben fog elszakadni)
  • ha nem gumit használsz, hanem például egy gatyamadzagot vagy már kötelet, akkor meg aránytalanul szorosra kell húzni hogy végig jól tartson, de ez meg károsíthatja a péniszedet
  • a különböző madzagokat kimosni sem tudod utána rendesen, felszívják a rákenődő testnedveket, síkosítót, ondót stb… nem gusztusos és nem is higiénikus.
  • Ha valamilyen fém karikát használsz, akkor meg azt kockáztatod meg hogy nem tudod leszedni majd a merev farkadról is megint ott tartunk, hogy akár végzetesen is károsodhat a péniszed.
  • … és nem, a barátnőd hajgumija sem erre való a fentebb ismertetett okokból kifolyólag. Baromira nem higiénikus!
olcsó de jó minőségű szilikon farokgyűrű szett
Ez egy olcsó, jó minőségű szett több mérettel - kezdőknek ajánlott

Szóval röviden összefoglalva a házilag készített erekciós gyűrű témát:

  1. Lehet otthon, házilag készíteni péniszgyűrűt? Igen, lehet.
  2. Megéri házilag készíteni a péniszgyűrűt? Nem, egyáltalán nem!
  3. Mennyit spórolok azon ha otthon készítem el? Egészen minimális összeget, hiszen egy ezres körüli összegért is lehet kapni farokgyűrűt (sőt farokgyűrű készletet is).